Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hulken

Minns också
Hulken

Han hade etthundratre kilo famn
och förmodligen en personlighetsstörning
men det gjorde inget

Han var det vackraste jag sett

Är det inte konstigt
hur svepande ögonfransar
hans ben runt min höft

fullkomligt kan överse
med allt annat?




Fri vers av Propella
Läst 1570 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-08-31 14:53



Bookmark and Share


  [jimmy]
jag vill här kommentera boken
"Till de jag en gång älskat"
där den här dikten är första biten
synd att det inte går att kommentera en bok direkt...

spännade ansats: att teckna en gruppbild över "de jag en gång älskat" - vilket är också en utmärkt titel
- skulle passa bra på en diktsamling där ute i verkligheten...

ha det bra (där du är)!
MF
2008-08-18

  Lindansaren
Vi måste ha älskat samma man - en gång. Aldrig mer! ;-)
2006-09-06

  Daniel_78 VIP
hahah oh proppis, bara du kan detta =)
apploderar!
2005-11-10

  Dan Linder
"ett hundratre kilo famn" = briljant formulering! Jag ler oavbrutet under läsningen. Vilket fräscht, nytt sätt att se på gamla ögon. Du är verkligen skarpsynt och en rakbladsvass poet.
2005-09-08

    ej medlem längre
*ler* stort åt:
Han hade etthundratre kilo famn
och förmodligen en personlighetsstörning
2005-08-31

    Bodil Sandberg
Hulken(DEN GRÖNA JÄTTEN)som gick som serie på tv - ja han var min dotters stora idol - så det så - njaaa kanske var han min också....kul diktat
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Propella
Propella