Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är given endast för att bli tagen på en bråkdels sekund

Det snöar


Jag ler dessutom

med rök i mun


i mitt rum


Jag ser flingorna dansa nedåt

så vackert...



Men på en bråkdels sekund


så ersätts snön med regn




Det är likt så


Min lycka är given

bara för att bli tagen


Och min lycka


ersätts av











Tårar...




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-06 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var