Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sömndrucken freestyle


"Nattsvart kärlek är bättre än vit falsk..."

~*~

sparka mig med din korpsvarta känga

lagom hårt - lagom ont

med Black No.1 på stereon

skrattar vi båda i smärta tills dygnet
avslutas och ett nytt randas med solen
försvinner vi ner i katedralens
irrgångar till våran egen sarcofag
utstakad av brinnande röda tredagars
ljus på hög piedestal

en högre bredvid som jag sätter dig på

tills du plockar ner mig
och
kliver ner från tronen själv igen

i en ny natt med nya ljud nya känslor
våra sinnen i extas andra inte skulle
kunna hantera, men vi springer i
natten

med minnen från tidigare liv brinnande i
sinnet

korparna flyger över oss

vargarna springer bredvid

tills en ny dag randas

våran natt
och
Nattsvart kärlek är bättre än vit
falsk...

LPWJ 06/02/09 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 952 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-06 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP