Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/Unless she takes on a fight/Along with the northern light/


Jag sätter mig i ett hörn med träväggar

fukten domnar bort den skakade huden
river ryggraden

jag fyller nävarna med snö och trycker i mig dom
låter snön
skära
igenom halsen
skära av alla ord alla tankar
göra magen iskall
för


det är lika bra att vara kall när staden bränner hål




Fri vers av åttabitar
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar