Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är du en Poet

Vi kan kalla ditt hjärta poesi

ord som flödar blott i nyans

rött eller vitt

men mest målar du svart

Vi kan kalla dig vid namn Poet

för dina ord är av poetiskt flöde

i språk som ingen icke Poet kan förstå

hon lyssnade och fundera

Vad är just en Poet?

Vem kan säga att jag är det....

Vem avgör?

 

 

 

Jag skriver för att mitt hjärta talar

 




Fri vers av Lindizz
Läst 403 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-02-06 19:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet.....mycket bra......
2009-02-11

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-02-07

  Björn Karlsson
Bravo
2009-02-07

  karenina VIP
tycker om din slutrad, så fint och så sant
2009-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja får man sitt
hjärta med i
det man skriver
då nya läsare
strömmar till
och de gamla
hos en ständigt
förbliver!
2009-02-07

  friheten
Väldig bra skriven och Grattis!
2009-02-07

    Vizzly
Det här var verkligen snyggt skrivet ^^
2009-02-07

    tramp
åhh !
en av dina finaste,bästa !
härlig !

en lietn grej ..."spårk"
fingrar och tungor slinker så lätt

tack för denna text

bokmärkt
2009-02-06

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att få sitt hjärta att tala och inse att det är den som skalla ha kommandot över själen, intellektet och anden
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz