Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta det lugnt ,säger jag till mig själv,livet går vidare.....


easy going

Idag,ingen oro kvar

imorgon,kanske likadant

vad vet vi om hur våra dagar ska bli

nu,det var nu




Fri vers av Myself
Läst 451 gånger
Publicerad 2004-05-31 22:49



Bookmark and Share


  Tothem
att ta till sig. Och en dikt som inger hopp Tack
2004-06-01

  Roger VIP
Härlig. Så skön känsla...ingen oro kvar...
2004-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself