Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN



DÖDEN


DU ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN

BARA MÖRKRET

DU ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN

BARA FRUSEN JORD


DU ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN

BARA LÄMNA DE DINA


DU ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN

BARA SAKNADEN AV LIVET


DU ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN


BARA MÖTET MED EVIGHETEN




Fri vers av arja savela
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 00:29



Bookmark and Share


  I Reformed
brutalt! och skrivet så jag får känslan av kyrklig propaganda, är jag ute och cyklar?
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela