Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välde

Diktaturen du inte kan fly.
Sinnesimperialismen.
Revolutionsbeständig.
Andras herravälde över det som är du.
Din själ drunknande i ljud och bild.
Det jag själv inte kan styra
att jag hör att jag ser.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-02-07 08:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag flydde.
Det finns en refug.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP