Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Vad gör man inte för sina barn
särskilt om man är minister
en strålande framtid lovar man dom
och utnämner dom samtidigt
till nukleismens eviga väktare
en tillsvidareansällning utan uppsägningsrätt.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 08:53



Bookmark and Share


  Gunsan
ja man blir mörkrädd!!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP