Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där Alex

Jag speglar mig i dig
som om det skulle hjälpa

på vägen mot
självständighet

jag vet inte vad som känns mest
att du ser på mig
eller ditt svek

vi ska aldrig mer prata med varandra
eller se på varandra

vad spelar det för roll
egentligen

vi skulle ju bara leva
tillsammans

aldrig bli kära

bara
ta
en
kopp
te




Fri vers av Katja-
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 14:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
håller med A.Fredrika nedan.

du är en pärla, låt ej annans smuts försmutsa.
2012-09-10

  A.Fredrika
Den där Alex asså! Du ska visa vem som bestämmer, du.
2009-02-09

  Ola Rydberg
riktigt
snyggt
gillar hur du bygger upp det
och slutet är perfekt
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-