Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodin

De vackraste toner når mitt hörselsinne
känslor fyller mig med välbehag
vandrar stilla i förflutet minne
känner att detta är livets lag

Minnen kan vara ljusa och ge lyckorus
eller Mörka som de djupaste vatten
filtrerar bort oroligt brus
för att finna ro om natten

Likt radiovågor vår energi strålar ut
som olika toner i en helhet så stor
Som lever kvar även när allt är slut
ger minnen till de som på jorden bor

Tonen vävs in i universums atmosfär
En melodi som alla kan välja att höra
Harmonin i tonerna skapar vi här
Ihjärtat finns kunskap om vad vi ska göra











Fri vers av duvan59
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59