Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgernas makt

Resan har olika hållplatser här
olika nyanser genom livet oss bär
Likt regnbågens färger vi prövningar får
som i själ och hjärta sätter sina spår

Rött den starka kraften ren energi
som gör att vitaliteten står oss bi bi
Orange som skapar harmoni och öppet sinne
sensualismen blir närvarande i vårt minne

Gult skapar kreativitet och tankar
När tungsinthet genom känslorna bankar
Grönt skapar balans och överflöd
så att stressen faller ner helt död

Blått skapar healing och uttrycksförmåga
för att framföra din röst ja helt enkelt våga
Indigo skapar intuition visdom likaså
för att vi hjärtats röst ska höra och förstå

Violett är den sanna mystikens ljuva färg
som får dig att våga bestiga ett berg
En liten bit tyg av färgerna i din ficka
som du vid behov kan ta fram och överblicka
Ger harmoni och balans ren energi
Färger är en strålande egen terapi




Fri vers av duvan59
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 16:20



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart om färgers kraft som många inte tänker på.

gillar denna...den väcker mina färger till liv!

*Bokmärker för att resa längs färgerna framöver igen.
2009-02-08

  Eaglemountains VIP
Vackert skriven poesi!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59