Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behåll din styrka i skörhet

dimman har lagt sig

medan regndroppe faller

smeker kinder våta

skörheten mellan dem

i ögonvrån

där

på avlägsen väg

dimman har lagt sig

intill tomma gator

närsom i tystnaden

möttes blickar som varade

ett ögonblick att minnas

 




Fri vers av Lindizz
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-07 16:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint.....
2009-02-11

  Ewa Flower
Så vackert!!!
2009-02-08

  Lars Hedlin
Ett ögonblick som varar i en evighet...VAckert
2009-02-08

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2009-02-07

    sunnanvind
Hela dikten andas skörhet...så ljust så vackert...så innerligt!
2009-02-07

  karenina VIP
vilket härligt ögonblick du fångar här :-)
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz