Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit och svart

 

 

halva jag är silvervit
gnistrande glad
och levande

men

halva jag är korpsvart
smärtsamt sorgsen
och längtande
bort




Fri vers av Jojo
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-07 17:34



Bookmark and Share


    Mejja
Igenkänningsfaktorn är hög i denna.
Såsom i flera av dina.

Vackert formad och fängslande.
2009-02-07

  Rosmarin
ett smycke som ser så ut kan ju vara väldigt vackert

men som människa blir det kanske komplicerat
2009-02-07

  Mangal VIP
Vackert, sorgligt och väldigt mänskligt. Snygg komposition!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo