Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

far


far förläste sig
vid Lunds universitet

på Pär Lagerkvist

hans textkritiska synsätt
släppte anden ur flaskan




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 17:35



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Så härligt klurigt innehållsrik i sin korthet...
2009-02-17

  Rachel Roth
spännande text med flera bottnar.
Väcker intresse!
2009-02-08

  Fredrik P. VIP
helt rätt med "Pär".
tack för att du såg.
ändrat!
2009-02-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin finurlig text.
Ibland kanske det är bra att släppa Anden ur flaskan.
2009-02-08

  Eva Langrath VIP
Poff så far korken ur, du beskriver det tragikomiska med bravur.

Eva
2009-02-07

  Karin Rosberg
Absolut dagens bästa!! du kan då få till det Fredrik!!! gillas!!!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP