Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar

Två själar i natten.
Vilse på en resa.
Genom lust och upphetsning bär deras färd.
Tillsammans söker de efter euforium.
Vad hände?
Vad fanns där ute?
Spänning, saknad, nyfikenhet, åtrå, tröst, lusta....
Pånyttfödelse av dolda begär.
Kroppar som skälver, skakar i frustration.
Det egna köttets tillfredsställelse lindrar...




Fri vers av foxy lady
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy lady