Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårvintersaga


dis

den vita mjölkvägen 
invaderar min åker


jag är stjärnstoff
alltid

glans
full
het



tanken är så nära
som rymden


dig






Fri vers av Hannadraken
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 22:47



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Mycket vackert språkbruk, detta var en mycket vacker dikt applåd!
2009-02-08

  Per Rydberg
Du språkar så tilltalande! Njuter av dina fria och associativa vändningar.
2009-02-07

    Elina Möller
älskar hur du leker med orden

glans
full
het

disen var så påtaglig idag,
som din text här.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken