Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel från Gary Oldman-filmen Immortal Beloved om Beethoven, jodå jag har börjat skriva igen om nån undrade, har inte haft en himmel/helvete vecka som den här på 10 år men är tacksam för den, visar att det är mer än min hjärna som lever




Min Odödliga Kärlek



Du tar dig under mitt skinn
du Underbara


till delar av min outforskade hjärna
du Älskade

~*~ 

jag känner dina undertryckta känslor
min Kärlek

din domderande röst i mitt inre
du Odödliga

~*~

med blott en blottad blick
du gör mig impotent
och med ett leende
pulsen ökar och bränner igen


som bara Du kan


Underbara Älskade

Immortal Beloved ~ Min Odödliga Kärlek

~*~

- min migrän


LPWJ 08/02/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 11:13



Bookmark and Share


  SeXara
High class romance :)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP