Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevisligen ny text med Clamp på bilden




Schlagerpoem



Jag trodde inte någon i Svea Rikes land
kunde babbla mer än Liza Marklund
men tydligen hittade de någon i SVT lönelistan som var billig
redan anställd - och som kan
(få en att sänka ljudet i ett musikprogram)

Jag ser de vackra människorna
men ser bara problem
sockersöta Emilia
(brown sugar in a big big world)
en skiva sen inte mer
humörsvängningar? eller ADHD?
eller smart kanske...kom, såg
och segrade över
musikbranschka slaveriet

ABBAx2

...i glittrig alcoholclub som Balthazar kunde gjort bättre
med uppspeedad a la Friends
Gimme Gimme Gimme version (t.o.m. med samma slut)
ja det är ju alltid samma sprut, sa mediahoran
och A-teens kopia *gäsp* adieu
(A-teens brunetten var/sjöng snyggare)
varför tittar jag då, t.o.m. franska uttagningen skulle sagt,

mon dieu

Rocktjejen som spelat covers hela livet
som alla hejar på (så också jag av gammal genrevana)
kom sist
comebacktjejen klampade in och gjorde likaså
i vid klänning men välutrustad syntes den
som tight trikå
nummer tre i startlistan var hon visst
men hon var ju bra och vilken låt hon hade kacklas det efteråt
men rösta då, fåntelefonerna ringer, låt inte era 12 åringar styra världsordningen
säger jag som mest med en gäspning tittade med ena ögat som ett igenkännande av en kär gammal vän
jag inte riktigt kunde sätta namnet på än
jaha...
melodifestivalen
har den börjat igen

LPWJ 08/02/09




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP