Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Vad är det vi lever för?

Är det bara att leva tills vi dör?

Är det för kärleken?

Eller är det för det svarta sveken?

Denna fråga är stor,

sätter sig i hjärnan och gror.

En fråga där svaret är långt borta

liven är för korta

för att få svar på det vi undrat i våra dar.




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein