Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen himmel

När jag såg ut från fönstret såg jag helgens tunga molnbank plötsligt dra sig bort.
Sakta men säkert sjönk den ner bortom hustaken och månen kom fram.
Vilken märklig upplevelse, som om naturen drog bort sitt täcke från staden.

Den djupblå aftonhimlen var förtrollande och månen näst intill full.
Som en magisk avslutning på denna vita snöiga dova dag...




Fri vers av Susy Q
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 17:17



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Instämmer. Och väl skriven.
2009-02-11

  Ove Aronsson
En fin betraktelse
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q