Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ihopkrympt ylle

 

 

mest är det ensamheten
som ristar hål i huden
den tysta kalla ensamheten
trots att man hör steg i huset
och andras andetag

mest är det ensamheten
och maktlösheten i den
som krymper glädjen
likt en yllekofta i tvättmaskinen
och andningen nästan upphör




Fri vers av Jojo
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 19:25



Bookmark and Share


  Marreb
oj... smärta... smärta.... den här känns nästan för mycket!
2009-02-08

  greajt
vet inte direkt hur jag ska beskriva denna
den sänds direkt till hjärtat genom
en stöt
och det känns
...
mums , bra skrivet
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo