Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej ska vi

Genom tankegångar löper frågan
om vi har saknat varandra
har vi det

kanske kanske inte

vi som trodde på en död efter livet
vi som aldrig såg på varandra

och ännu färdas tankar ut ur han

jag slår av blixtsnabbt
som om jag var rädd att förlora

vad vet jag inte
men bara slockna i hans andetag

och jag låter mig fångas upp
av det som kanske slängt mig

jag tänker om det är värt min framgång
att se på honom

trots att vi lovat att aldrig ses mer

ses vi igen,

där vi sa farväl




Fri vers av Katja-
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 21:29



Bookmark and Share


  ordterroristen
har blivit klart mer sparsam med mina kommentarer men det finns en känsla här som jag inte kan fly undan - den drar mitt intresse, men ligg i lite mer gestaltningen ;) metriken gör att språkmelodin stapplar lite ibland för mig.
2009-02-12

    Issand. VIP
gillar slagkraften i den.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-