Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Ensam på en hög kulle
Jag skrek ju ditt namn!
Blundar..
Länge

"Man hör det man vill höra"
Gör man?!
Jag hörde dina ord
Sen hörde jag inget mer
Sen slutade jag se

Jag skulle lyssnat på mig själv
Lita inte på någon!
Du öppnade mitt hjärta
Nu får jag inte igen dörren

Jag lyssnar på vinden
tills jag känner lugnet
Tills jag försvinner bort igen
Öppnar ögonen
Tillbaka i mitt skal




Fri vers av TystnadTalar
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 02:26



Bookmark and Share


  TotalVärdelös
underbart men sorligt
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar