Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST



HÖST

ASPEN TALAR TILL MIG

IBLAND VISKAR HAN I FÖRTROENDE


EN ANNAN GÅNG ÄR HAN ARG

OCH RUSKAR OM MIG


VINDEN FÅR LÖVEN DARRA SÅ VACKERT


VAD VILL HAN SÄGA TILL MIG DÅ


VILL HAN ATT VI TVÅ ÄR ETT I VÅRT DALLRANDE



ASPEN LIKNAR MIG

FÖTTERNA STADIGT I JORDEN

FINGRARNA DALLRAR VID MINSTA PUST



URKRAFTEN KOMMER FRÅN JORDEN

DEN SVIKER SÄLLAN



MAN RUTTNAR INIFRÅN TILLS MAN GULNAR

OCH LÖVEN FALLER AV

DÅ HAR VI SLUTAT TALA TILL VARANDRA



VÅR GRAV ÄR GEMENSAM

VI GÅR MOT SLUTET--- TILLSAMMANS


KANSKE VISKANDE EN SISTA HEMLIGHET




Fri vers av arja savela
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 18:52



Bookmark and Share


    sofia flow
I mitt ansikte kan du skrika hur högt du vill, sparvöga. Du har en alldeles egen ton som berör
2009-03-08

  Eaglemountains VIP
Mycket innehållsrik, i sanning skrivet, vackert ....men starkt ljuder de stora bokstäverna
2009-02-12

    Ling
Jag tycker du skriver fint men jag skulle önska att du slutade använda dig av stora bokstäver. Det är irriterande att läsa och känns som om du skulle stå och skrika dikten precis framför mitt ansikte. Tänk på det.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela