Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt jag vill är att du ska hålla min hand i tysthet och ta del av min värld


Du står i vattnet och kysser mina lår, men jag ber dig, kom upp och sätt dig här vid kanten hos mig

 


Växte stark och tiden flöt an
ensam stod jag kvar vid flodkanten
såg vattnet forsla övergivna löv
sönderälskade människor
jag såg vattnet bära sekunder
Bort

 

Bort från mig
jag kämpar för att inte följa
samma bångstyriga ström
med sötma fylld till bredden
jag smakar lite
fuktar mina torra läppar
I liv jag levde förr

Åter jag syns där nu
sittandes vid kanten med fötter bara
barnsligt lekande
med brusig vattenyta
och med händer knutna om en rispad trädgren
jag hindrar Hoppet
skyddar från Mig själv

men Djupet lockar
hettan i dessa dynamiska ögon
Välkomnar
förför mig
viskar Kom in
träd in genom inbjudande portar
där dygnen vrids
förrädiska trakter
av intensiv flärd

 

det är

upphetsande

förbannat

omvälvande

färgsprakande

och

innerligt

praktfullt

för

själen

fullständigt

nedbrytande



 

och jag har redan varit där



Fri vers av LadyFool
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 19:56



Bookmark and Share


    Ling
Jag gillar speciellt det kursiverade stycket och så slutraden.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool