Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få dansa med dig.


Kom låt oss dansa

Låt mig få hålla din hand

låt mig få dansa med dig

till den ljuva musik

som får hjärtan att brinna

Kom låt oss dansa

låt mig få hålla din hand

Låt mig få se ditt anlets drag

känna din härliga barm

Denna ljuvliga musik som spelas i kör

Kom låt oss dansa tills solen går ned

och stjärnorna lysa över våra kroppar

Lyssna på våra hjärtans slag

Bara du och jag

Bara du och jag i månens sken.




Fri vers av blackandwhite333
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 20:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbar dikt om danslust som ger liv och lust åt själen!

tänker att det finns lite samma andemening som i min dikt
"The fire in your eyes"

Läs gärna!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333