Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man tro!

Jag finner inga ord för att kunna beskriva, den smärta jag inom bär.

Det som sargar min själ. Fördärvar mina drömmar,
mitt hopp och min längtan om att åter få omfamnas utav dig.

Framförallt bli förlåten för felen jag begått,
när jag befann mig i dårskapens land.

Och trodde i just det ögonblick att:

GRÄSET ÄR GRÖNARE PÅ ANDRA SIDAN.

Jag vet attt det aldrig kommer att bli detsamma mellan oss,
men jag har en önskan.

Att åter bli den, du var dag vill se.

Ta mig i land

Jag drunknar i mina tårars hav

Utan dig

Utan dig

Kan jag, vill jag ej leva.




Fri vers av blackandwhite333
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-23 09:32



Bookmark and Share


    leelee
Ja...hur ska man kunna tro pâ att bli förlâten?
Men din text andas även...att det svâraste är kanske att förlâta sig själv. Läser jag.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333