Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon av smaragdens färg!


I dina ögon kan jag se

När du trånar efter mig

När dina pupiller vidgas

Det är då jag vet

I dina ögon kan jag se

När du är arg

Med svartnande blick ,som om du rakt igenom mig kan se

I dina ögon kan jag se

När du är glad

Glädjen från dina ögon får mina att tindra

I dina ögon kan jag se

När du sorgsen är, och tårar rinner längs kinden din

Dina ögon talar om allt för mig

I dina ögon kan jag se mig, i dig

Dina ögon är smaragdgröna som havet i fjärrans land.




Fri vers av blackandwhite333
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 09:53



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ögonen som själens spegel...

där livet speglas i växelverkan.

Vackert att skåda in i en djup blick...

som att dyka i en oscean.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333