Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod



Ge mig mod att älska mig själv

Ge mig mod att älska andra

Ge mig styrka att vandra ut i mörkret

liksom styrkan att vandra i ljus.

Ge mig mod att tro att jag kan mer, än vad jag inbillat mig att jag inte kan

Ge mig mod att förlåtas av mig själv.

Och bli förlåten utav andra.

Jag är så trött på alla bråk

och alla misstroendes blickar

Avskyn som speglar sig i ögonvrår

Vem har egentligen tid att Hata , när livet förbi oss går.

Livet som gav oss alla

Valen vi valde själva att göra.

Ge mig modet tillbaka och ge det till var och en av oss

Vi behöver mod för att leva,älska, förlåta och för att dö.





Fri vers av blackandwhite333
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 10:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det räcker långt med mod...

En fin ingrediens här på poeter...

applåder!
2009-03-11

  Piann VIP
starkt skriven dikt som berör
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333