Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilren tacka fan för det!



Du glider bort från mig.

Jag puschar tillbaka

Du glider mer och mer

Bort från mig

Sitter ju här och försöker skriva en rad.

Du gör mig så himla arg, när du pockar på min uppmärksamhet

Hela tiden, du gör mig distraherad

Om och om igen

Skit samma du skall ut

Bort från mig

Aldrig mer

En stilren datastol med rullande fot.




Fri vers av blackandwhite333
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-23 10:35



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Hahahaha....

min e lika bångstyrlig!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333