Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att ta farväl



Du var hos mig

Jag kände din närvaro

Jag tycktes se dig

Men alla sa det ej var så

Det var min sorg

Över att du borta var

Men jag var

Övertygad om att du fanns här hos mig

Tro mig

Eller säg att jag galen är.

Eller bara låt mig

Få tro

Att du fanns hos mig

Även om du låg nedanför mina fötter.

Nedgrävd och blomsterklädd

Av blodröd ros

Allt för få mig att inse

Om att du borta var.

Var det bara så

Att jag saknade dig så mycket

Att jag trodde det var du som

Torkade mina tårar och höll min hand.












Fri vers av blackandwhite333
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 11:08



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket berörnade, och högst verkligt träder gestalten fram.

applåder!
2009-03-11

  steffie
Mycket fin text!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333