Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fire To Da End!

Jag är lösvikt!

Jag är tändande, brännande.

Akta dig!

Jag kan värma dig om du

Uppskattar mig.

Jag finns ännu kvar.

Men med alla avhyvlingar så är risken stor.

Att du vaknar frusen i kyla.

Jag är lösvikt!

Jag är värmande och rogivande.

Akta mig!

Så du ej tar livet utav mig.

Glödande kan jag återskapas till Eld om du ej låter mig att Slockna.




Fri vers av blackandwhite333
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 00:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Aj aj, jag brände mig på detta heta alster.

Du e skön när du brinner:-)
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333