Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykets liv



Psykets liv


Jag lever som en klängranka

biter mig fast i min käresta

Jag--den självständiga


En del av mig har brustit

kraften att bryta sig loss från kärleken


Jag är rädd att mista kärleken

som varat länge



Hur ska jag lära mig älska riktigt igen


Kärlek innebär så mycket smärta

Jag fortsätter bita mig fast




Fri vers av arja savela
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-09 23:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är inte lätt alla dagar, när man inte mår så väl i själen, när kärleken känns avlägsen .....men man ska försöka se framåt, även om det tar emot. För ljuset kommer fram så småningom ..... och för med sig kärleken ......
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela