Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

persiskan


persiskan diktar
om hjärtats frön som växer

till en hel trädgård

om hur uppgivna händer
tar emot och ger kärlek




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-10 00:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker innerlig text där bild och text i harmoni låter ana kärlekens gåva.
Bokmärker.

Eva
2009-02-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var bara så ljuvlig. Bokmärker.
Så fin...
2009-02-10

    Jnåt
vad mer kan man säga?
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP