Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grävskopa



jag ser en grävskopa
lastar en container
med skrot

jag ser två cyklar
ett bilvrak
ett otal datorer
och TV-skärmar
kylskåp

undrar just vart det ska
skeppas

ett fattigt land
i tjottahejti
på andra sidan vårat jordklot

ligga och vänta
på innovationer kanske?

kanske på undergången?

hur som helst

det viktigaste är ju trots allt
att vi slipper se skiten


här...






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP