Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek med helande bokstavskombinationer....


Jordens Hjärta

bärigt bortom 
bullrande bilköer

mildrar myllrande
mänskliga miljöer

stillar stressigt syre skrik
klorofyll er, sinnesrikt

gränslösa är själars land
andedräktiga i vår hand

2009-02-10

 

Läs gärna ihop klorofyll-er :-)/LJ

 

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 09:46



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
vilka alliterationer! "andedräktiga i vår hand" Underbar rad bara den, tack!
2009-02-10

    ej medlem längre
Helande härligt Lena!:)
2009-02-10

  Maria Zena Viklund
Men Lena det här har du ju fått till alldeles fantastiskt ju applåder i massor o bokmärke!!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman