Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi duger som vi är


Mediterar tyst och varsamt stilla
känner mig trött efter sömnlös natt
Andas harmoni ingen vill illa
finner i tystnaden en oändlig skatt

Dagen innehåller många val
prövningar kan hagla tätt
en del i lättnad någon i kval
att välja är inte alltid lätt


Vi är unika behöver inte truga
ändå når vi sällan harmoni
i vår strävan att alltid duga
olika roller vi klär oss i


Om valet blir fel vi nya chanser får
att göra om det som blivit fel
Livets lagar där ingen människa rår
Resans mening vi ändå alla når









Fri vers av duvan59
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 20:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
bra rytm,

ja det är inte lätt att vara människa och känna att man duger på alla plan.

Man får kanske ha mindre krav:-)


Bra tankeställare.

Jag tar livet lite lättsamt mår bäst av det,
emellan djupdykningarna:-)
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59