Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL ROSOR PÅ EN BLEKBLÅ HIMMEL

vill jag ge min morgonrodnad
till rosor på en blekblå himmel
jag vill skriva
det som spår i sandens
miljoner korn
skriva vad du ger mig
i din väme
till rosor på en blekblå himmel
min morgonrodnad
niger för ditt leende
när jag vill skriva
dina ord
på sanden
för att du ska veta
hur mitt hjärta bär dem

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-02-10 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~