Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarihaiku


Vårvinterbjörken
lyser upp förmiddagen.
Det är ingen här.

Det är bara jag
som ger världen en mening.
En ensam skata.




Bunden vers (Haiku) av andrasidan
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-11 09:52



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Väldigt tilltalande, nästan självklara haikus. De här ligger också närmare ursprunget, med det där avskalade, avsaknaden av västerländska metaforer och med den lilla twisten på slutet. Snyggt.
2009-02-12

  vera gade VIP
rolig- säger vän av skatan..
2009-02-11

  Fredrik P. VIP
tilltalande
och lättsamt
i snöfallet
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan