Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bittraste dikt

Min bittraste dikt
behåller jag för mig själv
Jag tar fram den ibland
när jag behöver en besk medicin
men ingen annan har någon nytta av den
så därför
får du inte läsa den
Behöver du en bitter dikt
så gör en
och behåll den
för dig själv




Fri vers av stenhur VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-11 11:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du har så rätt- vissa dikter...de där kolsvarta - de är för oss själva....
2009-02-14

  Kristina Wallbing
Åh, vad klok du är! Så är det ju - behåll bitterheten för dig själv. Den luktar alltid illa. Definitivt tänkvärt.
2009-02-13

  Linnea K
Tänk om fler hade sådan självinsikt och mognad, inklusive jag själv. Tack!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP