Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.myspace.com/BjorneH


BANALA VAL

Jag mötte en man på väg in mot stan,
han sa till mig, du jag mår bra som fán
Jag har träffat en kvinna, mitt livs ideal,
låter det blåögt, ja kanske banalt
du jag skiter i vad att må bra är mitt val

Sen mötte jag en kvinna inne i stan
hon sa till mig du jag mår bra som fán
För jag har vunnit på lotto högsta vinst
är det orsak att vá glad eller är det banalt
du jag skiter i vad att må bra är mitt val

När jag satt där på bussen, på väg hem igen,
mötte jag en flicka och en pojke som log
dom hade hittat sin hund som hade sprungit bort,
då förstod jag känslan, och den var inte banal
för dom log och vá glada att må bra blev deras val

Funderade länge på det som jag upplevt
kanske är det möjligt att välja att vá glad
Banalt eller inte shit happens eller vad
har du turen att välja... välj att må bra




Fri vers av Björne.H
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 11:49



Bookmark and Share


  Gab
Genial text, glädjerus!!!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H