Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regeringens svek gällande fk


Vet hut!!!

Fy säger jag för den lede
regeringens lejde.
Sparkar nu neråt och hårt
på dom som har det svårt.


Oj vad huvena rulla
när Fredrik och Maud ses gulla,
Med Försäkringskassans lakejer
vilka alltid gör vad dom säger.


Nej vet hut ni som har makten
ni som nu anför takten.
Folk håller ej måttet
för sjukdom är brottet


Nu anförs arbetets lov
när alliansen håller hov.
De sjuka de får gå till sociala
när ekonomierna för dem blir knala.




Fri vers av clo
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-11 12:26



Bookmark and Share


  thyra
Sanna ord och bra rutet!
2009-02-11

  Svartsilver
ja så är det verkligen!!
2009-02-11

  Mats Henricson
En Helt Korrekt Beskrivning av De Asgamar som , just nu, bygger upp Klass-samhället Sverige !
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

clo