Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skifte

Här går jag på mitt livs vandring, träffar de människor jag ska och sätts i de knipor jag behöver för att utveckla mig och hitta mitt livsmål.

Det som så länge varit en kamp och en strid, börjar sakta förvandlas till en intressant, lärorik och resa, stundtals fyllt med ahaupplevelser.

Oro börjar bytas mot tillit, ångest mot glädje och jag kan till och med skönja det fina i att det känns som totalt kaos i mig emellanåt.

Gåvor jag ovetandes haft sedan länge börjar se dagens ljus och min medvetenhet om dessa och mer därtill ökar.

Jag börjar fylla mitt inre med goda saker, som ingen annan kan fylla på mig med. Poesi, måleri och musik som ger skaparkraften utlopp.

Insikter dyker då och då upp och jag inser att rädsla och egot har styrt mycket av min tidigare tid.

Det känns fantaskiskt gott att låta livet vandra vidare mot okända mål nu. För det är jag som håller i rodret och min inre röst visar vägen.




Fri vers av Susy Q
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q