Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta plats



När jag växte upp
fanns det ingen
plats

Jag växte upp
utan att
ha en plats

Vad händer
när jag som
vuxen vill ta plats?

Jag känner skräck
för jag har
ju ingen plats

Hur ska jag
inta något
som jag aldrig haft?

Hur?
Säg mig hur?




Fri vers av Ewa Flower
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower