Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 november 2003


Om allting förändras



Om allting
förändras
Om ingenting
längre är som förut ...

Om jag då vaknar
hur ska jag då kunna hitta ut?

Om du
redan gått din egen väg
utan mig ...

Om jag då vaknar
och finner att jag inte kan
leva utan dig ...

Hur ska jag då kunna
få dig att inse
hur mycket
jag älskar dig
så att du vill
komma tillbaka till mig?



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-02 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP