Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet...



Ensamheten börjar göra

Sig påmind, nu när

Det börjar närma sig

Alla hjärtans dag.



Jag vill ochså ha något

Att tycka extra mycket om

Varför ska det vara så svårt



Allt jag vill ha är någon som

Vill dela sin vardag med mig...

Varför sitter jag här ensam




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-12 19:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
kramar om!
fin text om längtan
2009-02-12

  Mr Lindemann VIP
Så smärtsamt och samtidigt så verkligen svårfångat i detta nu!

Älska ditt innersta då det är den som bör älskas först
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*