Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart e hösten här igen...



Snart är hösten här

I sin röda, gula, brandgula skrud.

Dagarna blir kortare




Om man hade någon bredvid

Skulle inte dagarna vara så korta

I mitt hjärta finns det två...

Men varför känns det så tomt ändå.




Saknaden börjar göra sig påmind

Ute blåser sensommar vind.




Kanske dags för en promenad

och se om någon tar ett bad

Rensa tankarna som bara flyger runt

har hört att det ska vara sunt





Övriga genrer av *Yezze*
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*