Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig kan jag leva



Det tog tid

Men idag vet jag

Att jag har inget att

Förlora



Du kom i mitt liv

Som en frisk vårvind



Nu är det höst och

Dina vindar är lika friska

Du får mig att leva



När du ser på mig

Smälter jag som isen om våren



Kärleken är något helt

Fantastiskt underbart

Som jag har fått

Äran att uppleva

Igen.




Fri vers av *Yezze*
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 11:46



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
vackert
2009-11-28

  Svartsilver
så underbart!!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*