Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern


I alla fönster lyser juleljus

Ute hörs vindens sus.



Snart är vintern här

Och snön håller jag inte kär.



Julen är på gång

Med all sin prakt och sång.



De jag håller kära

Vill jag ha mig nära.









Fri vers av *Yezze*
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 16:17



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
fin och rimmande text!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*